Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، با توجه به اینکه حدود چهار ماه است که از آزادسازی ۳۰ درصد  سهام عدالت می‌گذرد، عده‌ای به دلیل اینکه بانک‌ها پول‌های حاصل از فروش را تا به حال به حسابشان نریخته اند یا اینکه دیر واریز کرده اند، به مشکل برخورده اند.

هنوز برخی افراد پول فروش ۳۰ درصد اول سهام عدالت را دریافت نکرده اند که عید غدیر اجازه فروش ۳۰ درصد دوم سهام عدالت را هم داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهامداران زیادی به دلیل عدم واریز وجه حاصل از فروش سهامشان با باشگاه خبرنگاران جوان تماس گرفتند و مشکلات خود را مطرح کردند.

یکی از سهامداران در خصوص  فروش سهام عدالتش به یکی از بانک‌ها گفت: من در اردیبهشت ماه به علت اینکه نیاز مالی پیدا کرده بودیم برای فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت به یکی از بانک‌ها مراجعه کردم، اما متاسفانه بعد از یک ماه بانک فقط نصف پول را به حسابم واریز کرد.

 

 

علاوه بر این موضوع مشکلات دیگری هم سر راه فروش سهام عدالت سهامداران  وجود دارد که هیچ نهاد و مسئولی پاسخگوی آن نیست.

فهیمی سخنگوی ستاد آزاد سازی سهام عدالت درباره علت عدم واریز وجه حاصل از فروش سهام عدالت گفته است که شماره شبای افرادی که هنوز پول به حساب آن‌ها واریز نشده است مشکل دارد و بانک‌ها با تماس با متقاضیان فروش به دنبال رفع این مشکل هستند.

مسئولان وزارت اقتصاد برای دریافت شکایات سهامداران سهام عدالت شماره ۵ رقمی ۸۳۳۳۸ اعلام کردند تا افرادی که درخصوص فروش سهام شان دچار مشکل هستند با آن تماس بگیرند، اما این شماره هیچ پاسخگویی برای مردم ندارد!

خبرنگار ما برای بررسی مشکلات سهامداران بار‌ها با شماره ۸۳۳۳۸ تماس گرفت، اما متاسفانه این شماره در ابتدای تماس قطع می‌شود و به اپراتور وصل نمی‌شود.

به همین دلیل موضوع را از مسئولان مربوط در وزارت اقتصاد پیگیری کردیم آن‌ها گفتند این شماره تماس به وزارت اقتصاد ارتباطی ندارد و موضوع باید از سازمان خصوصی سازی پیگیری شود، موضوعی که وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه نشست با کمیسیون اقتصادی مجلس به آن اشاره کرده و از مردم خواسته با روابط عمومی وزارت اقتصاد برای اعلام مشکلات تماس بگیرند.

زمانی که مشکل را از مسئولان سازمان خصوصی سازی جویا شدیم آنها هم از پاسخگویی  شانه خالی کردند و مشکل را به گردن سازمان بورس انداختند، اما بورسی‌ها هم می‌گویند این خط تماس در اختیار سازمان خصوصی سازی است و آن‌ها باید به این مشکلات رسیدگی کنند.

به نظر می رسد هنوز مسئولان سهام عدالت در وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی سازی و سازمان بورس در خصوص فروش سهام عدالت به یک نظر واحد نرسیده اند و چوب این عدم هماهنگی را سهامداران می خورند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اقتصادی بورس سهام عدالت سازمان خصوصی سازی فروش سهام عدالت وزارت اقتصاد ۳۰ درصد بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود